BAU MÜNCHEN Саемот

BAU MÜNCHEN Саемот е еден од најголемите светски саеми во областа на архитектурата, градежништвото и градежни материјали, и сигурно најважен градежен саем во овој дел од Европа.

На овогодинешниот саем, ние за прв пат презентираме енергетска конструкција на JUBHome (ЈУБДом), ги претставиме новитети на JUB и фасадните системи JUBIZOL. Топло Им благодариме на сите оние кои го посетија нашиот изложбен простор! 

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk