Архива на вести

ЈУБ Академијата обучува во Македонија

14. 9. 2021
На почетокот на Септември во С. Македонија  ЈУБ организираше тридневна професионална обука за професионални изведувачи...

JUBIZOL EPD сертификација за еколошка изградба

24. 1. 2020

Одржливото користење на природните ресурси и одговорноста пред идните генерации се нашите најважни водечки принципи...

4. trajnostna konferenca GBC Slovenija

JUB на 4-та одржлива конференција ГБЦ Словенија

16. 10. 2019

На крајот на септември се одржа четвртата одржлива конференција, организирана од ГБЦ...

Trusted Brand 2019

JUPOL беше прогласен за доверлив бренд последователно по дванаесетти пат

21. 5. 2019

Во категоријата боја за дома, словенечките потрошувачи го прогласија брендот ЈУПОЛ како победник по дванаесетти пат...

Светски форум за градежништво 2019

4. 4. 2019

Следната недела помеѓу 08.04 и 11.04 ќе учествуваме на Светскиот градежен форум во Љубљана кој ќе ги собере и поврзе...

Свечено доделување награда :Производ на годината

13. 2. 2019

Вчера во Љубљана куклениот тетар се одржа  доделување на награда нов Производ на годината ,во посебната категорија...

BAU MÜNCHEN Саемот

21. 1. 2019

BAU MÜNCHEN Саемот е еден од најголемите светски саеми во областа на архитектурата, градежништвото и градежни...

Добивме потврда (certifikat) за Програмата за одговорен третман

20. 1. 2019

Повторно добивме потврда на Програмата за одговорно однесување, која е меѓународна доброволна иницијатива на...

Новости во 2016 година

30. 3. 2016

Почитувани,

Како и секоја година, ние во JUB и оваа година Ви подготвивме некои новитети, кои ќе Ви олеснат...

JUB Магзин бр.15

JUB Mагазин

17. 9. 2015

Излезе новиот број на JUB Магазин.

 

Pages

Програмот JUB Design Studio, на типски објекти ви го олеснува бирањето на бои и текстури.
При купување на JUBIZOL фасадниот систем, пресметката за вашиот објект е бесплатна.
Контакти JUB Design Studio: JUB дооел Скопје; бул. Јане Сандански бр.79а-3; 1000 Скопје; Т:++389 2 2454 027, Е: jub@jub.com.mk